Tuesday, October 18, 2011

Aku kau berbeza...

haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...sekeliannya...wahwahwah...semangat pagi ni cik rinda ye...awal pagi dah mengadap lappy...saje nak lepaskan geram di sini...nak share citer-citer ngan pembaca semua...buat luahan esklusif kat mr.A dia buat tak tau je...tak apa...huhuhu...jom...check it out...

Berkenaan tajuk arini...tak ada kena mengena dengan perbezaan gender antara kita...tapi ada kaitan dengan usia...usia?kenapa?cik rinda dah jatuh hati dengan pucuk muda?sabar...bukan itu yang rindasahara nak sampaikan...lagipun taste rindasahara bukan pucuk muda okay...weeee~~~betapa sombong dan bongkaknya...okay...merapu aje lebihnya rindasahara ni...okay...kali ni serius punya...

Alkisahnya bermula...bila rindasahara ni suka buka laman sosial akaun rindasahara...adalah rindasahara terbaca dekat wall rindasahara...apa yang menarik hati rindasahara bila rindasahara membaca status demi status seorang ni (kantoi kau ni kaki menyibuk,rindasahara...hihi...)..dia post status setiap setengah jam laa kalau tak silap rindasahara...pakai mobile web lagi...kaya betul dia kan...online pakai telefon yang sah-sah telan duit macam teguk air aje...dan status dia mesti mengenai dia dan girlfriend dia,maksud rindasahara,dia dan teman istimewa dialah...sampai post tak sabar nak nikahlah...blablabla...gaduh laki bini pun habis dipostnya..rindasahara pada mulanya cakap...'sweetnya couple ni...'...iyelah...berbalas komen kat wall masing-masing...rindasahara nak harapkan mr.A membalas...selagi tak di tag nama dia...jangan haraplaa...weee~~~(terlebih kutuk plak...sorry my dear...huhu)...bukan begitu...pada mr.A,cinta kami rahsia kami...buat apa nak satu dunia tahu...kan..kan...kan...hihi...okay...berbalik pada cerita tadi...tiba-tiba dua hari lepas...rindasahara tergerak nak buka profile dia ni...tengah asyik membaca...mata rindasahara membesar macam apa tengok profile...BORN ON 1995???...puas rindasahara calculate...1995-2011=16...16 TAHUN???biar betik?...memang rindasahara terkujat tahap cipan...cipan pun tak terkujat macam rindasahara...ayat bukan main...bercinta macam nak rak...siap nak menikah apa suma...baru 16 tahun yang tahun depan nak SPM rupanya...serius...rindasahara tertipu...

Bila rindasahara mengenangkan zaman rindasahara seusia dia ni dulu...memang jauh panggang dari api...rindasahara pada usia dia dulu masih main lari-lari keliling sekolah lagi...mereka...advance...huhuhu..well, baguslah...ia menunjukkan mereka cepat matang...kan...ermmm...cuma apa yang perlu...didikan yang betul...kalau nak nikah,harap dapatkan memikul tanggungjawab dengan baik...jangan pula terpesong ke jalan yang tak baik...nanti tak pasal-pasal seorang lagi bayi jadi mangsa...ish...ish...ish...tak mahu sebutkan itu...

Apa-apa pun...pesanan rindasahara kepada yang berkenaan...dik,cinta masa muda memang indah...jangan rosakkan keindahan itu ye...kakak kamu ni (baru terasa diri ni tua...hihihi) sayang kamu...jaga diri baik-baik...good luck for your SPM...

sekian...daaaaaaaaaaaaaaaaa...

Rindasahara:see you di IPT...(mesti ada dalam surat cinta monyet dulu-dulu) :D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget