Thursday, October 27, 2011

Jalan cerita kita tak sama...

Waaaa...indahnya kehidupan...sebelum itu...haluuuuuuuuuuuuuuu semua...sapaan biasa...harap lebih bermotivasi pada hari ini...weee~~~rileks dlu...jom layan citer arini...

Hurmmm...jeles betul tengok member dah bergraduat...bagi orang extend macam rindasahara ni...enjoy je melihatmereka menepek gambar-gambar konvo kat pesbuk...tak apa...cari aura dulu...nanti tiba masa rindasahara akan menaiki pentas warna gold+biru tu...sambil disaksikan oleh mereka-mereka yang tersayang...wahhh...berangan kau...

Orait...ban itu sebenarnya cerita yang nak rindasahara ceritakan di sini sebenarnya...tapi biasalah,mukadimah cik rinda ni panjangnya tak henggat!...tapi adalah signifikan ceritanya di sini...ape benda signifikan tu cik rinda?aiseh...sorry bahasa terlebih mewah pula...signifikan=hubungan...biasalah menulis ayat kena boombastik...walaupun dasarnya plastik...lalala...

Okay...berhenti merepak...kita sambung balik...alkisahnya bermula bila rindasahara dengar sahabat rindasahara dipertanyakan oleh salah seorang sahabat yang lagi sorang ni...sahabat rindasahara tu sama-sama akan habis dengan rindasahara dan yang bertanya tu sahabat rindasahara yang bakal berkonvolah...wahwahwah...rindasahara dengar cerita tu macam terbakar je hati ni taw...sedap-sedap dia cakap pada sahabat rindasahara "senang je subjek tu..."...lepas tu bercerita dia sudah jadi general manager kat pejabat mana ntah...then blablablablabla....apakah???

Pada rindasahara,rindasahara langsung tak respect dengan kejayaan dia yang bergraduat tu...semua sahabat rindasahara yang berkonvo dan bergambar sakan tu rindasahara tumpang bergembira...berbangga...tapi tak dia!!!kalaulah takdir tu jumpakan rindasahara dengan dia...memang terkeluar bahasa longkang tahap tertinggi kat dia..."Hai...jadi sleeping beauty masa buat assignment pun boleh grad awal kan..."...nah kau!rindasahara tidak menafikan effort dia...tetapi yang menyampahnya effort kengkawan seassignment dengan dia patut lebih dihargai...kalau stakat nak merapu kat depan time presentation...aku pun boleh yang!lebih merapu dari kau, kau ada?...kalau masa perbentangan part dia paling menyampah sekali nak dengar...riak tak henggat!

Apa-apa pun...dia dah selamat berkonvo...dah selamat jadi GM...rindasahara?hah...terpuruk di sini sampai akhir...lalala...

btw...congrats my dear...you are awesome!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget