Sunday, November 6, 2011

Kisah dongeng

Haluuuuuuuuuuuuuuu.....kepada semua yang membaca...kepada yang Muslim,selamat menyambut hari raya korban...rindasahara sempat beraya di sebuah rumah sahabat di satu tempat di Kuching...dan selebihnya beraya di MBO The Spring, Kuching...menengok wayang ajelaa kan tu...huhu...okay...lupakan wayang...kita kembali ke asalnya...

Oleh kerana rindasahara yang drive...jadi kena peka dengan jalan kan...dan apa yang rindasahara perasan di sepanjang jalan laa kan...ada je signboard ke U rindasahara belajar...mana2laa...di bulatan,simpang,jalan lurus,lampu isyarat...semua ada signboard ke U rindasahara belajar...walaupun tak begitu terkenal kan...tapi rasanya semua yang pandai membaca for sure takkan tak nampak lah kan...

Itu pun ada juga masih sesat sampai ke 'lost world'...huhuhu...rindasahara sesungguhnnya musykil tahap gaban...macamana boleh sampai ke 'lost world' tu rindasahara memang tak habis berfikir...ermmm...jika berbanding zaman rindasahara muda-muda dulu...sesat dari bandar nak balik U memang biasa...berpusing-pusing nak cari jalan ke U sampai berjam-jam...last2...turunkan cermin tingkap sebelah tanya dengan orang...itulah cara seeloknya...

Apa-apa pun...kesusahan itu mengajar kita erti menghargai...dan kesenangan mengajar kite erti tak puas hati...sesusahan dulu mengajar rindasahara erti bersyukur...kini dah ada signboard...huhuhu...bagusnya mereka sekarang...kan...kan...kan...

Kalau dulu lagi dah tertera signboard tu...entah-entah sekarang rindasahara dah tak ada di sini kot...dah kena halau...lalala...

Rindasahara:alah bisa tegal biasa...biasa derrr...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget